Prodej bytu 3+kk 72 m², Malá Úpa

14 999 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní horský apartmán o dispozici 3+kk (72 m2) v obci Horní malá Úpa, která je nejvýše položeným lyžařským střediskem Krkonoš. (1 041 m n. m.)
Apartmán je možné využít pro soukromé účely nebo jako skvělou investici s pečlivě vybudovanou klientelou společnosti Booking.com s exklusivním hodnocením 9,8 z 10.
V případě zájmu je možno okamžitě převést na nového majitele veškeré servisní, úklidové služby, webové stránky, rezervační systém, tak aby mohl pokračovat v podnikání v oblasti krátkodobých pronájmů.
Mezonetový apartmán se nachází v prvním patře horského domu s pěti bytovými jednotkami, kolaudovaného v roce 2019.
V přízemí se nachází stylově zařízený obývací pokoj vč. moderní kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči zn. Electrolux a kompletním vybavením. Samozřejmostí je rustikální dubová podlaha, která dodává celému prostoru horský charakter. Součástí přízemí je samostatná ložnice s designovou dubovou postelí, kvalitními zdravotními matracemi, masivní komodou a SMART TV. V přízemí apartmánu je i vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do horního patra, které je zařízeno v horském stylu, ideální pro ubytování až 4 osob.
Vytápění apartmánu je řešeno podlahovým topení prostřednictvím úsporného tepelného čerpadla. Vše je možno řešit na dálku z pohodlí vašeho domova pomocí vzdáleného WI-FI termostatu.
Apartmán se prodává kompletně zařízený, vč. designových kusů nábytku, které byly vyrobeny na míru, či pečlivě vybraných doplňků, které mají původ v tyrolském Kitzbühelu.
K apartmánu náleží podíl na společných prostorech domu. V přízemí domu je společná lyžárna s uzamykatelnými skříňkami a vysoušeči lyžařských bot.
Exklusivní poloha apartmánu vám zaručuje možnost nazout lyžařské boty a vyjet přímo z lyžárny na spojovací sjezdovku mezi oběma lyžařskými areály v Horní Malé Úpě. Pokud jste milovníci běžeckého lyžování, určitě vás potěší, že běžkařské stopy jsou pár metrů od domu.
Soukromé parkovaní pro jeden automobil je přímo před domem a je taktéž součástí ceny.
Uvažujete o koupi nemovitosti v klidném horském středisku, součástí kterého nejsou rušné komunikace či velké developerské projekty? Chcete si užít koupi bez starostí se zařizováním apartmánu? Nabízíme vám možnost okamžitého nastěhování a věříme, že si toto lukrativní místo ihned zamilujete. V současné době uvádíme energetickou třídu PENB -G, energetický štítek bude dodán.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 2754
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist