Prodej hotelu, penzionu 47 m², Černý Důl

8 590 000 Kč

Ceny jsou uvedeny s DPH, včetně parkovacího stání a sklepní kóje. Apartmány jsou dodávány bez nábytk

Nemovitosti nabízí

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Únik do luxusních horských apartmánů v Krkonoších!
Rádi bychom vás pozvali k objevování kouzla Krkonoš prostřednictvím našeho exkluzivního developerského projektu – Resort Černý Důl. Zde se nachází 3 nově postavené horské domy, nabízející cca 60 moderních, ve skandinávském stylu zařízených apartmánů, přímo v srdci Krkonošského národního parku.

Dům vašich snů v Přírodě: Každý z našich domů poskytuje rozmanité možnosti dispozic od 1kk až po 3kk apartmánů s prostornou lodžií, sklepní kójí a vlastním parkovacím místem. Zde nejenže bydlíte, ale prožíváte – zažijte neopakovatelné okamžiky pohody a radosti v objetí horského prostředí.

Aktivní životní styl: Krkonoše jsou známé svou nádhernou přírodou a nekonečnými možnostmi pro aktivní vyžití. Bez ohledu na to, jestli si užíváte lyžování, cyklistiku, romantické procházky nebo sbírání hub – tady je všechno na dosah ruky.

Domov s výhledem: Zaměřte se na chvíle klidu a relaxace na terase, držíte v ruce teplý čaj či svařák a necháváte se unést nádherným výhledem na vrcholky hor. Zde se každý den stává skutečně jedinečným zážitkem.

Investujte chytře: Koupě apartmánu není pouze investicí do klidného bydlení, ale také do vaší budoucnosti. S možností pronájmu a vysokou poptávkou po ubytování oceníte výhodnou polohu blízko Pece pod Sněžkou a Špindlerova Mlýna.

Daňové výhody pro vaši firmu: Pořiďte si apartmán na firmu a získejte výhodu odpočtu DPH. Pro ty, kteří uvažují o komerčním pronájmu, nabízíme profesionální agenturu, která se o vše postará bez vašich starostí.

Rostoucí hodnota investice: Krkonoše jsou atraktivní destinací a investice do našich apartmánů nabízí nejen pohodlné bydlení, ale také perspektivní růst hodnoty nemovitosti.

Získejte více informací: Nebuďte pozadu – informujte se ještě dnes a získejte online složku s podrobnostmi k těmto exkluzivním apartmánům. Prohlédněte si tuto jedinečnou nabídku a objevte vlastní kousek ráje v Krkonoších.

Ozvěte se pro prohlídku: Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku tohoto luxusního bydlení. Těšíme se na setkání a možnost vám představit Resort Černý Důl!

S pozdravem, David Kašný – Váš Férový Makléř

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1630
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 47 m²
Patro 2
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

EXPLICIT REALITY

Zlín, Dlouhá 5617

Zobrazit kompletní nabídku RK

EXPLICIT REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist