Prodej vily 249 m², Žacléř

16 990 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi poslední volnou nemovitost (dům č.1) z pěti luxusních novostaveb v rámci projektu “Rýchorské Vily”. Tento výjimečný dům, stojící na pozemku o výměře 1107 m2, se pyšní užitnou plochou 249 m2 s dispozicí 5+kk. Vila nabízí dvě krytá garážová stání, prostornou terasu a koupelnu s vlastní saunou. Z obývacího pokoje s panoramatickým oknem se naskýtá dechberoucí výhled na Vraní Hory.

Projekt se nachází v překrásné Krkonošské přírodě, na mírném kopci nad obcí. Interiér i exteriér vily je vytvářen s důrazem na kvalitu. Přírodní kámen, sklo a dřevo dotvářejí jedinečnou atmosféru a jsou v souladu s okolní přírodou. V blízkosti naleznete bohaté turistické a sportovní vyžití a nabídku služeb (1,5 km od nejbližší sjezdovky, běžkařské tratě i cyklotrasy v místě, restaurace a obchody naleznete v blízkém Žacléři, Trutnově, Jánských Lázních nebo Peci pod Sněžkou).

Přístup do obce v blízké budoucnosti zajistí dálnice D11 s odhadovaným dokončením v roce 2025, s dojezdovými časy z Prahy cca 1 hod a 15 min. a z Hradce Králové do půl hodiny.

Vytápění domu je řešeno kombinací tepelného čerpadla s podlahovým vytápěním. Jako další variantu lze také využít designový závěsný krb v obývací části. Dům je energeticky úsporný a spadá do energetické třídy B.

Vila se nachází v atraktivní horské lokalitě, na okraji Krkonošského národního parku, díky čemuž může být ideálním místem k životu, rekreaci či jako investiční příležitost.

Pro milovníky aktivního odpočinku nabízí tato lokalita celoroční bohaté sportovní a turistické vyžití. V letním obdobích můžete využít cyklostezky, nebo trasy pro pěší turistiku. Milovníci zimních sportů zase ocení rozsáhlé běžkařské tratě a prostorné, technicky zasněžované sjezdovky, které jsou do 5ti minut jízdy autem.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Kompletní informace a podklady vč. standardů vybavení Vám zašleme na vyžádání.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 369
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 1 107 m²
Plocha užitná 249 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Anomia Real Estate

Sdílet nemovitost

TOPlist